Hosszú kihagyás után festői helyszínen került sor a Cellcomp Kft 2022.évi remek hangulatú Családi Napjának megtartására.

Elmaradhatatlan és legfontosabb programként a főzéssel indult a reggel. Kicsit szomorkás, esős hajnal után 8 óra körül már ragyogó napsütésben hámozták a krumplit, kockázták a húst és a hagymát a legszorgosabb kezek. Füstöltek a farakások, sercegett a zsír, itt-ott előkerült egy kis „hazai”, a hangulatot pedig beindította a Dombóvárról érkező – az országban méltán egyre népszerűbb – DJ Shabba, aki egész nap velünk maradt, és retro slágerekkel bombázta a hallgatóságot.

A gyerekekről sem felejtettünk el gondoskodni, nekik is változatos játékokkal és kreatív programokkal készültünk. Lehetett horgászni, kézműveskedni, lovagolni, különféle módokon ugrálni, csúszdázni, körhintázni. Élőcsocsó pálya, sumo, akadálypálya, rodeóbika várta a bátrabbakat, persze nem maradhatott el az arcfestés és a lufihajtogató bohóc sem.

A horgász, ping-pong és csocsó versenyeink népszerűek voltak, vidám és izgalmas csaták zajlottak a délelőtt folyamán. Sokan versenyen kívül is játszottak, és többen kipróbálták az első pillanatra könnyednek tűnő, de minden izmot megmozgató zenés spinning edzést is.

Aki pedig áldozott egy kis időt az egészségi állapotának feltérképezésére, és részt vett az egészségügyi állapotfelmérésen, egy plusz tombolával lehetett gazdagabb.
Nagy örömünkre szolgált, hogy fellépőink között köszönthettük a celldömölki Rocky Dilly ARCC és a Casi Cubanos latin tánc csapatokat, akik színvonalas előadással készültek.
A legkisebbeket gyerekdalokkal szórakoztattuk, majd az Irigy hónaljmirigy közismert, vicces paródiái színesítették a délutánt, végül a Badrock project zenekar fokozta a hangulatot.

A nap zárásaként a tombolasorsoláson közel 50 értékes ajándékcsomagot adhattunk át a nyerteseknek – melyeket a Cellcomp Kft, partnereink és beszállítóink ajánlottak fel.

Szervezőink, segítőink, vendéglátóink maximálisan kitettek magukért, színvonalas, problémamentes, vidám napot töltöttünk együtt.

Cellcomp Kft. Családi nap