Bemutatkozás

cellcomp_logo_white_150

Az ebmpapst Csoport a világ egyik vezető ventilátor és motor gyártója, mintegy 12 000 munkavállalót foglalkoztat világszerte, 18 gyártási telephelyen és 57 értékesítési irodában. Több, mint 15 000 különböző termékkel rendelkezik. Kiemelkedő termékei új ipari szabványokat teremtenek hatékonyságukkal, minimális zajszintjükkel és hosszú élettartamukkal.

Az ebmpapst csoport tagjaként a CELLCOMP Elektronikai Termékeket Gyártó Kft. olyan nemzetközi hírű vevőket tudhat magáénak, mint a MERCEDES, BMW, SIEMENS, Valeo, Linde, CONRAD, Bosch, JUNGHEINRICH, Miele, LIEBHERR.

A CELLCOMP Kft sikerének titka a nemzetközi szabványoknak megfelelő, versenyképes termékekben, a vállalatnál dolgozó tapasztalt munkavállalókban, a jól szervezett, rugalmas és hatékony termelésben, a vevőközpontú gondolkodásmódban, a pontos kiszállításokban és vevőkiszolgálásban rejlik. A közel 1700 főt foglalkoztató vállalat tevékenységi, illetve termékkörében a legjelentősebb helyet az elektronikai komponensek, panelek, ventilátorok szerelése foglalja el.

A vállalat története 1980-ra vezethető vissza: akkoriban Celltex Háziipari és Ipari Szövetkezet néven futott, ahol magnófejeket gyártott, majd később megkezdődött az IBM gömbfejes villanyírógép motorjához való állórészek gyártása. A rendszerváltás után kezdetét vették a tárgyalások a PAPST-MOTOREN GmbH-val és 1990. május 2-án megalapították a celldömölki székhelyű CELLCOMP Elektronikai Termékeket Gyártó Kft-t. A társaság 2000 szeptemberében egy új telephellyel bővült Tapolcán.

Vállalatunknál fontosnak tartjuk a stabilitást, a munkavállalói állomány állandóságát és jó közérzetének biztosítását, hiszen ez eredményez hosszú távú, minőségi termelést. Ennek érdekében családias vállalati légkört alakítottunk ki.

Ahogy az ebmpapst anyagcégnél, úgy a Cellcomp Kft termékeinél és működésénél is fontos szerepet tölt be a környezetvédelem. Környezetbarát alapanyag, technológia és folyamat alkalmazásával készülnek az energiatakarékos, kiváló teljesítményű termékek.

A Cellcomp Kft környezettanúsított vállalat, környezeti terhelését folyamatosan javítja, így védve az élhető környezetet. (A 2015/2016-os gazdasági évben 2000 tonnával csökkentette a vállalat a CO2 kibocsájtását az előző gazdasági évhez képest.)
A vállalat jelenleg is sikeresen működik, de nem állunk meg itt: a jövőben a cég életében további fejlesztések várhatók, amivel újabb munkahelyeket teremtünk.